• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Stages bij Cloetta

Ben je bezig met je opleiding, of heb je er een afgerond, en ben je op zoek naar een uitdagende, leerzame stage? Cloetta biedt stageplaatsen op diverse afdelingen.

We geven je de unieke mogelijkheid om zelfstandig aan een project te werken, waarbij je de theorie├źn uit de schoolbanken in de praktijk kunt brengen tijdens je stageperiode. Ongeacht of je stage loopt bij Marketing, Sales, Inkoop, Logistiek, HR, Supply of Innovation, je wordt behandeld zoals iedere medewerker van Cloetta. Bij al onze stageplaatsen loop je minimaal 80% van de tijd mee op de afdeling en heb je maximaal 20% van de tijd voor opdrachten verkregen vanuit de opleiding.

Uiteraard word je niet aan je lot over gelaten. Je wordt begeleid door je leidinggevende, niet alleen vakinhoudelijk maar ook in je rol als teamlid. Onze werksfeer wordt gekenmerkt door een grote aandacht voor teamwerk. Dit betekent dat er ook altijd iemand in de buurt is om je te ondersteunen of praktische hulp kan bieden als je dit nodig hebt.

Onze stagiaires staan voor grote uitdagingen. Je neemt verantwoordelijkheid vanaf de eerste werkdag waarbij je een positieve bijdrage levert aan ons bedrijf. We zoeken mensen met ambitie, het vertrouwen om andere te motiveren en in bezit zijn van stevige kwaliteiten als teamspeler.

Is je interesse gewekt?

Ga dan naar ons vacature-overzicht voor de actuele stageplaatsen bij Cloetta Holland.