• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Locaties

Cloetta Holland is gevestigd op 3 locaties in Nederland en op 1 locatie in België. In Turnhout (BE), Roosendaal en Sneek staan de fabrieken en in Oosterhout staat het hoofdkantoor van Cloetta Holland.

OOSTERHOUT
Zoals gezegd ligt het hoofdkantoor van Cloetta Holland in Oosterhout. Het internationale hoofdkantoor van Cloetta is gevestigd in zweden. Op het hoofdkantoor in Oosterhout werken ongeveer 130 medewerkers die werkzaam zijn in verschillende disciplines: Sales, Marketing, Customer Service, Procurement, Finance, IT en HR.

ROOSENDAAL
In Roosendaal, van oudsher beter bekend als de Red Band, is producent van voornamelijk drop en winegum van de merken Venco (opgericht in 1878) en Red Band (opgericht in 1928).

In Roosendaal werken zo’n 130 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie tot kwaliteitsdienst en van productie tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt.

SNEEK
Cloetta Holland BV locatie Sneek, in Friesland – en met name in Sneek – nog bekend als
KING fabriek en Tonnema, is producent van kauwgom, pepermunt en drups voor bekende merken zoals SPORTLIFE, XyliFresh, KING pepermunt, Redband en Venco. Hiernaast worden in Sneek ook diverse merken geproduceerd voor de Europese markt. In de fabriek in Sneek werken ongeveer 100 mensen.

TURNHOUT
Cloetta België Production NV is gevestigd te Turnhout en maakt onderdeel uit van Cloetta Holland. In België van oudsher beter bekend als Red Band.

In Turnhout werken zo’n 120 medewerkers. Jaarlijks wordt er zo’n 13 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt. Naast productie en distributie zijn er in Turnhout eveneens een aantal service afdelingen gevestigd zoals HR, boekhouding, planning, kwaliteitsdienst, technische dienst en procurement.