• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Werken bij Cloetta

Ben je enthousiast over Cloetta en sluit jouw achtergrond en profiel aan bij de eisen en wensen in de vacaturebeschrijving? Reageer dan via het sollicitatieformulier bij de vacature.

Lonka Caramel Fudge CloettaHOE ZIET HET SOLLICITATIEPROCES ER UIT?

CV en motivatiebrief screening
Onze HR afdeling beoordeelt alle binnengekomen sollicitaties. Het meegestuurde CV wordt getoetst aan de functie-eisen van de vacature, maar ook je achtergrond, werkervaring en motivatie worden meegewogen. Als de totale beoordeling positief is, ontvang je van ons een uitnodiging voor een gesprek.

Het gesprek
Verloopt het eerste gesprek goed en ben je in onze ogen een geschikte kandidaat voor de openstaande functie, dan volgt een tweede gesprek. We streven naar een maximum van drie rondes. Voor sommige functies kan een assessment of een business case deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Open sollicitaties
Wij hebben regelmatig vacatures voor MBO-ers, HBO-ers en WO-ers. Als er momenteel geen passende vacature open staat, nodigen wij je van harte uit om je belangstelling voor een functie bij Cloetta kenbaar te maken via het sollicitatieformulier.

Contractinformatie
Cloetta biedt naast aantrekkelijke salarissen voor alle medewerkers, een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, een uitdagende en inspirerende werkomgeving en leuke collega’s.

Stagemogelijkheden
Wil je tijdens je studie al kennismaken met de praktijk in de FMCG-sector? Cloetta heeft regelmatig stageplekken voor enthousiaste studenten. Al onze beschikbare stageplaatsen worden op deze website gepost. Zie je geen passende stage vacature, dan mag je ook een open sollicitatie sturen.