• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Values

focus
teamplay
passion
pride
FOCUS
TEAMPLAY
PASSION
PRIDE

FOCUS

Focus gaat over zelfvertrouwen, prioriteiten stellen, ambitie en een “will do” houding.Focus betekent persoonlijke toewijding in alle essentiĆ«le onderdelen van ons bedrijf. We zijn succesvol door het stellen van prioriteiten in onze activiteiten. We zijn een rolmodel in uitvoering, we nemen beslissingen op basis van feiten en creĆ«ren duidelijkheid naar onze mensen. We zijn consistent in onze keuzes maar weten de flexibiliteit te tonen om te veranderen indien de (werk-) omgeving dit vereist. We doen dit met een hoge mate van discipline en met een ” will do” mentaliteit, gebaseerd op zelfvertrouwen, ambitie en realisme.

 

TEAMPLAY

Team Play gaat over het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid: het doen van jouw deel en elkaar steunen.Team Play is gebaseerd op het nemen van zowel individuele – als gezamenlijke verantwoordelijkheden alsook gebaseerd op het ondersteunen van elkaar. Het gaat verder dan Cloetta. Het weerspiegelt ook de manier waarop we streven om samen te werken met onze externe omgeving zoals klanten en leveranciers. We doen onze uiterste best om de ander te begrijpen, te waarderen en te respecteren. We spreken elkaar aan op een open en transparante manier. We communiceren eerlijk en zonder angst. Team Play zal tot uiting komen in samenwerking met de ander, het leren van elkaar en door gezamenlijk op te treden als ‘One Cloetta’.

PASSION
Passion gaat over “een stap extra doen”, positief zijn en het hebben van plezier.Passion is de kern van ons bedrijf en kenmerkt al onze activiteiten. Het geeft ons inspiratie en stelt ons in staat om onszelf te ontwikkelen, producten te produceren en te verkopen. Producten die onze klanten en consumenten op eenzelfde wijze inspireren. Passion voedt de wil om eigenaarschap te nemen, doelen te realiseren en om te winnen. Daarom koesteren wij de mogelijkheid om te inspireren en motiveren, om verandering te zien als een kans, om een stap extra te doen en positief te zijn en plezier te hebben. Passie zal zich uiten in de manier waarop we de business begrijpen, omgaan met klanten, elkaar helpen om te slagen en hoe we zelf praten en communiceren over Cloetta.

PRIDE

Pride gaat over trots zijn op ons bedrijf, onze merken, onze producten en jouw persoonlijke bijdrage.Pride is de drijvende kracht die Cloetta medewerkers motiveert om zo goed mogelijk te presteren. Het gaat over trots. Trots op ieders bijdrage aan ons bedrijf, op onze merken en onze producten. Trots wordt gevoed door vertrouwen van medewerkers in Cloetta als werkgever en bedrijf. Dit is gebaseerd op een veilige en duurzame werkomgeving en op een werkrelatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij koesteren een bedrijfscultuur die mensen deelgenoot maakt van onze visie en businessdoelstellingen, zodat iedereen zich betrokken voelt bij de richting die we als bedrijf gekozen hebben. Open en laagdrempelige communicatie moedigen werknemers aan om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en trots te zijn op wat ze doen.