• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Overige brands

LÄKEROL
Läkerol is opgericht in 1909 en is bekend van de suikervrije pastille, gemaakt van vruchtensap en Arabische gom. Van oorsprong is Läkerol marktleider in Scandinavië. De afgelopen jaren is Läkerol succesvol uitgebreid naar nieuwe markten in zowel Europa als de rest van de wereld.

RADEMAKER’S HAAGSCHE HOPJES
Sinds 1880 staan de hopjes bekend als echte Haagse snoepjes. Hopjes zijn vernoemd naar de baron Hendrik Hop die door zijn koffieverslaving per toeval een hopje samenstelde. Daardoor hebben ze een typische koffie- karamelsmaak. Al meer dan 200 jaar een zeer geliefd en sterk merk!

THE JELLY BEAN FACTORY
Verkrijgbaar in 36 spannende smaken, variërend van banana split tot taart bosbessen. “The Jelly Bean Factory®” produceert enkel smaken voor fijnproevers. De heerlijke smaak ervaring ontstaat doordat zowel de vulling van de bean en de buitenste schil één van de 36 smaken bevat. Heerlijke beans, door en door.

LONKA
Bij Lonka houden we van lekkers. Lonka  is afgeleid van London Caramel Works. De eerste fabriek werd in 1920 geopend in Breda en in 2002 is de nieuw gebouwde fabriek in Roosendaal in gebruik genomen. Met onze caramelproducten, nougat en gechocolateerd snoepgoedveroveren wij de markt.

LAKRISAL
Sinds 1957 is Lakrisal een pastille met volle salmiaksmaak en een unieke textuur. Het product is verpakt in een handzaam rolletje. Handig om mee te nemen of uit te delen aan anderen.

BENTASIL
Bentasil is een verfrissende, suikervrije pastille die keelpijn en een verkoudheid verlicht. Bentasil is verkrijgbaar in de smaken drop en eucalyptus, in een handig meeneemzakje.