• Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV
  • Cloetta Holland BV

Brands

Cloetta Holland bezit een aantal van de sterkste en meest bekende merken van de Nederlandse markt.

SportlifeSPORTLIFE is ontstaan in Nederland als de eerste kauwgom in een vernieuwde ‘blister’ verpakking. Sindsdien is het merk een leider in de Nederlandse markt en heeft het ook een sterke positie verworven in België (Vlaanderen).

SPORTLIFE is leider in het marktsegment “refreshment” (gebaseerd op de slogan ‘unexpected freshness’) met een internationaal merkprofiel en een sterke aantrekkingskracht onder jongeren.

 

 

 

KINGDe geschiedenis van KING begint in 1902 in Sneek, in een kleine bakkerij van de familie De Vries. Deze bakkersfamilie was voor die tijd erg commercieel en besloot de goed verkopende pepermunt een merknaam te geven namelijk KING; Kwaliteit In Niets Geëvenaard. Het merk KING werd in 1922 gedeponeerd en in ditzelfde jaar verschenen ook de eerste advertenties van KING pepermunt.

De geweldige kwaliteit van de pepermunt en de voor die tijd unieke marktbenadering maakte dat het merk erg succesvol werd. De naamsbekendheid van KING is nog steeds ongeëvenaard; meer dan 99% van de consumenten kent het pepermuntmerk.

 

XylifreshXyliFresh is als tandverzorgende kauwgom actief op de Nederlandse kauwgommarkt sinds het ontstaan in 1991.

XyliFresh is de énige suikervrije kauwgom in Nederland met 100% xylitol. XyliFresh kauwgom gezoet met 100% xylitol vermindert de hoeveelheid tandplak. Een grote hoeveelheid tandplak is een risicofactor bij het ontstaan van gaatjes bij kinderen. Dit is bevestigd met een officiële EFSA (European Food Safety Authority) claim.

 

 

 

Red BandRed Band is een merk met een rijke historie en is onlosmakelijk verbonden aan Nederland, waar het haar roots heeft die terug gaan tot 1928, toen er gestart werd met de productie van drop- en suikerwerken in Roosendaal.
Sindsdien heeft Red Band een leidende positie opgebouwd in de Nederlandse zoetwarenmarkt.

Red Band brengt met haar snoepjes pret, kwaliteit en plezier voor de hele familie op elk moment!
De klassieke Winegum Mix, de enige echte Dropfruitduo’s en de Pret Mix zijn slechts enkele voorbeelden van zeer populaire Red Band producten.

 

VENCOVenco is de nummer één dropmerk van Nederland met een enorm hoge naamsbekendheid. Al 135 jaar maakt Venco met passie de beste en lekkerste drop.

Venco biedt een groot productassortiment met volop variatie in smaken, texturen en unieke producten. Hierdoor kan iedereen op elk moment genieten van zijn of haar favoriete dropje zoals Schoolkrijt, Honingdrop of Tikkels!

 

 

 

LonkaBij Lonka houden we van lekkers. Lonka  is afgeleid van London Caramel Works. De eerste fabriek vol zachte lekkernijen werd in 1920 geopend.

Het merk staat voor ambachtelijke producten van hoge kwaliteit waarbij er voor wordt gezorgd dat de producten verrijkt worden met smaakvolle ingrediënten zoals amandel, pistache, cranberry of andere fruitvarianten.

Met onze caramelproducten, nougat en gechocolateerd snoepgoedveroveren wij de markt.

 

 

TJBFThe Jelly Bean Factory wordt in 1998 opgericht in Dublin door vader en zoon, Peter en Richard Cullen.

Het bedrijf produceert fantastisch lekkere Jelly Beans in 36 unieke smaken, variërend van bananasplit tot bosbessentaart. Per dag worden er in de fabriek zo’n twaalf miljoen Jelly Beans geproduceerd!

De beans zijn glutenvrij en gelatinevrij, zonder kunstmatige kleurstoffen en hebben uitsluitend natuurlijke smaken. Een snoepje voor de echte fijnproever

 

 

NutisalNutisal wordt in 1948 opgericht door de Libanees Hajj Moussa Al Rifaï in Beiroet. Hij opent daar de allereerste notenwinkel.

In Nutisal noten vind je de essentie van al het goede dat de natuur te bieden heeft. Alle noten worden droog geroosterd boven open vuur, om zo hun individuele kwaliteiten, crunch en geweldige smaak te behouden. Nutisal voegt geen oliën of kunstmatige aroma’s toe. Enkel pure kruiden en specerijen.